Μαθητής έριξε κάτω αιμόφυρτο διευθυντή Γυμνασίου στο Ηράκλειο

Ο πατέρας συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Επίθεση από μαθητή της Β’ γυμνασίου δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής (27/09) διευθυντής σχολείου του Ηρακλείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθυντής δέχτηκε επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του, κατευθυνόμενος προς το σχολείο.

Ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών, που χθες είχαν κλείσει το σχολείο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Cretalive, ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών, που χθες είχαν κλείσει το σχολείο.

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, από το χτύπημα που δέχτηκε έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον κάνουν λόγο για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ πατέρα και γιου όταν ο πρώτος πληροφορήθηκε τις ενέργειες του γιου του.

Το παιδί είχε ξεκινήσει φέτος την φοίτηση στο συγκεκριμένο σχολείο, καθώς είχε μετακινηθεί από άλλο Γυμνάσιο. Ο νεαρός αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο δεν απαντάει ούτε στα τηλεφωνήματα του πατέρα του που επιθυμεί να τον καλέσει για να συζητήσουν.