Two Boys Fighting In School Playground During Break Time

Μαθητής της Στ’ Δημοτικού έστειλε στο Νοσοκομείο «πρωτάκι»

Το περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας και καταδεικνύει περίτρανα πως ακόμη και στις μικρές ηλικίες το buylling μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Φυσικά δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν, όμως πρωταγωνιστές του είναι δύο αγοράκια, το ένα 11 και το άλλο ούτε 7 ετών. Μαθητής της Στ’ Δημοτικού το πρώτο αγόρι και το δεύτερο… της πρώτης! Για άγνωστο λόγο οι δύο μαθητές τσακώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και το μεγαλύτερο χτύπησε το μικρότερο.

Σύμφωνα με καταγγελίες το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων με τον μικρό μαθητή να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Για το θέμα παρενέβη και η σχολική κοινότητα, δάσκαλοι και Σύλλογος Γονέων και μάλιστα με διακριτικότητα, καθώς δεν πρόκειται μόνο για ανήλικους, αλλά για πιτσιρίκια τα οποία θα πρέπει να προστατευθούν. Ωστόσο οι γονείς του μαθητή της Α’ Δημοτικού είναι δικαιολογημένα έξαλλοι, αφού όπως ειπώθηκε το παιδί τους στην κυριολεξία… γλίτωσε τα χειρότερα!

Στην γειτονιά αναφέρεται πως στο σχολείο μετέβη και Εισαγγελέας Ανηλίκων σε μία προσπάθεια να «προστατευθεί» ακόμη περισσότερο το παιδί της Α’ Δημοτικού, όχι μόνο από το «εκτάκι» αλλά πιθανόν και από άλλους μαθητές!

Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση, αν και έγινε προσπάθεια να «πέσουν οι τόνοι»! Δεν γνωρίζουμε πάντως την επόμενη κίνηση που έχουν επιλέξει να κάνουν οι γονείς του μικρού.

Πηγή: dete.gr