«Ματιές στον Ρόσα ο Παναθηναϊκός»

Η πρόθεση των πράσινων είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Όμως, με τον κορονοϊό τα δεδομένα ίσως αλλάξουν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε αν τελικά θα γίνουν δύο μεταγραφές για τη συγκεκριμένη θέση, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το βλέμμα είναι στραμμένο στο εξωτερικό, αλλά υπάρχει κι ένας παίκτης από τη Super League 1 που αρέσει στο τριφύλλι. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, αυτός είναι ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί στο πρώτο μισό να τα βρήκε σκούρα στον Ατρόμητο, αλλά η απόφασή του να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους ήταν ευεργετική γι’ αυτόν.

Ο Ρόσα επέστρεψε τον Ιανουάριο στον Παναιτωλικό και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα του Αγρινίου. Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές, με αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των πράσινων.

Το κασέ του είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Ρόκα τον γνωρίζει και ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είναι θετικός σε πρώτη φάση.

Το όνομά του βρίσκεται στην πράσινη λίστα και μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ενδιαφέρει, εκτός από το τριφύλλι, ομάδα από την Αυστραλία, αλλά και τη Λάρισα.