Μαύρο Ρόδο: Μια εξομολόγηση φέρνει τα πάνω-κάτω – Τι θα δούμε

Εξομολογήσεις, ανατροπές, μυστικά που βγαίνουν στο φως και μια αληθινή αγάπη που παλεύει να νικήσει τα σκοτάδια.

Μαύρο Ρόδο: Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχονται από την Κυριακή 18 έως και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 22:40.

Επεισόδιο 40 (Κυριακή 18/12)

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλάι της την Ελισάβετ. Εκεί, είναι και ο Πέτρος και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο, ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του Παράσχου ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, τον ανησυχούν. Ο Λευτέρης αδιαφορεί για την Πολυξένη και εκείνη φοβάται πως η κρίση αυτή είναι σοβαρή για το γάμο τους. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος. Η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Μπορεί η αγάπη του να της αλλάξει γνώμη;

Επεισόδιο 41 (Δευτέρα 19/12)

Ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την Ηγουμένη. Η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης. Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ υποψιάζεται τον Παράσχο. Ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτά του για την Ελισάβετ. Η Αυξεντία θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό που θα τη συγκλονίσει.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 42 (Τρίτη 20/12)

Το πέρασμα του Λουκά από τη Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη, θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Με την Αυξεντία στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της Ηγουμένης. Ο Σαράντος, ψάχνοντας απαντήσεις και προσπαθώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, που μοιάζει όλο και πιο φρικτή, ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας. Ο Πέτρος έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματά της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μια ειλικρινή συζήτηση μετά από καιρό. Η Αλεξία καταφτάνει στη Γερακιανή, εκπλήσσοντας τον αδελφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: τα παιδιά της.

Επεισόδιο 43 (Τετάρτη 21/12)

Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Κασσιανή πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και, έτσι, να ξεκινήσουν οι έρευνες στο μοναστήρι. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν περίμενε.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

-Ad-