Με 3άρα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε τη σεζόν ο Άρης

Ο Άρης είχε ήδη πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ πριν λίγα 24ωρα, οπότε πήγε εντελώς χαλαρός στα Γιάννινα για τον αγώνα με τον τοπικό ΠΑΣ, τον οποίο νίκησε με 3-0 χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Οι δύο ομάδες, άλλωστε, είχαν ήδη το μυαλό τους στις διακοπές και από ένα σημείο κι έπειτα απλά περίμεναν τη λήξη της αναμέτρησης.

Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε οι γηπεδούχοι πρέπει να κατάλαβαν από νωρίς ότι τα πράγματα δεν θα ήταν θετικά γι’ αυτούς. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο αγώνας άρχισε με τους Ηπειρώτες να κάνουν αναγκαστική αλλαγή στο 8′ (Λιάσος στη θέση του Καραχάλιου) και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκαν και το 0-1: Κόρνερ του Ματίγια, κεφαλιά του Μπράμπετς, η μπάλα στρώθηκε στον Φαμπιάνο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα.

Όλα καλά, δηλαδή, για τους κίτρινους, οι οποίοι στο 22′ βγήκαν ξανά στην επίθεση και από την εκπληκτική μπαλιά του Ιτούρμπε ο Καμαρά βγήκε σε θέση για γκολ και το έκανε πλασάροντας τον Λοντίγκιν και γράφοντας το 0-2. Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, είχε ευκαιρία και για το 0-3 στο 34′ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά το πλασέ που επιχείρησε και αφού πρώτα απέφυγε τον αμυντικό με προσποίηση.

Όπως και να έχει, ο Άρης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τα πράγματα δεν άλλαξαν στο β’ μέρος, αφού ήταν φανερό από ένα σημείο κι έπειτα ότι και οι δύο ομάδες περίμεναν απλά να περάσει η ώρα και να λήξει ο αγώνας και η σεζόν μαζί. Απλά, πριν συμβεί αυτό, ήρθε και το 0-3 για τους Θεσσαλονικείς, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το δυνατό σουτ του Εμπακατά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας (72′ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι (61′ Κόντε), Σνάιντερ, Καραχάλιος (8′ Λιάσος), Κύρκος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Περέα.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (58′ Μπρούνο Γκάμα), Πάλμα, Ιτούρμπε (53′ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (73′ Δεληζήσης).

-Ad-