Με δύο ιατροδικαστές η δεύτερη νεκροτομή στην 28χρονη Λέσια – Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Πράσινο φως για δεύτερη νεκροτομή στη σορό της Λέσια, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 31χρονο σύντροφό της στην Πάφο.

Παρουσία της καθηγήτριας Ιατροδικαστικής, Χαράς Σπηλιοπούλου, θα διενεργηθεί αύριο (15/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η δεύτερη νεκροτομή στην άτυχη Λέσια. Η δεύτερη νεκροτομή θα γίνει από τον Μάριο Ματσάκη, ιδιώτη ιατροδικαστή τον οποίο ζήτησε ο 31χρονος ύποπτος για τη δολοφονία.

Όπως αναφέρει το SigmaLive, η Σπηλιοπούλου μετακαλέστηκε από την Εισαγγελία προκειμένου να βρίσκεται κι αυτή παρούσα στη νεκροτομή.

Η στυγερή δολοφονία της νεαρής κοπέλας έχει σοκάρει την Κύπρο. Η Αστυνομία έχει συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον σύντροφό της, ο οποίος υποστήριζε ότι πλησίασε μόνη της στο χείλος του γκρεμού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, γύρω στις 8 π.μ. της 11ης Μαρτίου, η Αστυνομία έλαβε κλήση από 30χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στην Πέτρα του Ρωμιού, με φίλη του, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού προκειμένου να φωτογραφηθεί στο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό.

Παρά τους ισχυρισμούς του ότι πρόκειται για ατύχημα η πρώτη νεκροψία τον διέψευσε. Όπως προέκυψε, η άτυχη κοπέλα φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Επιπλέον εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις οι οποίες δημιουργούν υποψία για σεξουαλική κακοποίηση καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Στο μεταξύ, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου πέρασαν από το μικροσκόπιο του τα κλειστά κυκλώματα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν και σε αυτά καταγράφεται το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, η άτυχη κοπέλα και ο φερόμενος δράστης διακρίνονται μέσα στο αυτοκίνητο, με την Λέσια να φαίνεται ότι ήταν καλά στην υγεία της.

Σημειώνεται ότι το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα που εξασφαλίστηκε επί του παρόντος, δεν καλύπτουν ολόκληρη τη διαδρομή.

Στα social media γνωρίστηκε η άτυχη Λέσια με τον βιαστή και στραγγαλιστή της

Μέσω social media γνωρίστηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα στην Πάφο της Κύπρου η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα με τον 31χρονο.

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου, μετά από σχετική άδεια παραμονής που είχε ζητήσει και είχε λάβει την περίοδο που ζούσε στο Κίεβο, το οποίο και εγκατέλειψε, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Στην Κύπρο ζούσε ήδη η μητέρα της, την οποία και επισκέφτηκε. Οι δυο γυναίκες ζούσαν μαζί στην Πάφο, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη, καθώς η μητέρας της έπρεπε να ταξιδέψει στην Ουκρανία.