Με καλυμμένα μάτια και δεμένοι πισθάγκωνα για ανάκριση οι ύποπτοι για το μακελειό στη Μόσχα

Νέες φωτογραφίες και video από την σύλληψη και την ανάκριση υπόπτων για την τρομοκρατική επίθεση και την σφαγή αθώων πολιτών στο Crocus City Hall στην Μόσχα δημοσίευσαν σήμερα τα ρωσικά ΜΜΕ.

Τα πλάνα φέρεται να έχουν δοθεί από την Επιτροπή Ερευνών στην οποία οδηγήθηκαν σήμερα για ανάκριση κάποιοι από τους συλληφθέντες. Στα πλάνα φαίνονται μικρά λεωφορεία να φτάνουν στα γραφεία της Επιτροπής και άνδρες με στολές παραλλαγής να οδηγούν δεμένους πισθάγκωνα άνδρες, με επίσης δεμένα μάτια στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ξεχωριστά πλάνα δείχνουν το οπλοστάσιο που άφησαν πίσω τους οι δράστες που οργάνωσαν το «λουτρό αίματος» στον χώρο εκδηλώσεων.

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το Ισλαμικό Κράτος από την επίθεση σε συναυλιακό χώρο στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ που αποτυπώνει τη φρίκη που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο έλεος των δραστών.

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή που οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, σκορπώντας τον θάνατο, ενώ φαίνεται φαίνεται ένα από τα οπλοπολυβόλα μάρκας Καλάσνικοφ, με λαβή στο πάνω μέρος του, που έχει χαρακτηριστικό φωσοφοριζέ χρώμα και υπάρχει στα ντοκουμέντα.