«Με βασάνισαν για να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν»

Σε σοβαρές καταγγελίες για άσκηση αστυνομικής βίας σε βάρος του προχώρησε ο Γεωργιανός ληστής ο οποίος είχε προσαχθεί ως ύποπτος για την δολοφονία της Καρολάιν.

Ο Γεωργιανός είχε τότε αρνηθεί πλήρως οποιαδήποτε εμπλοκή του στη «ληστεία» των Γλυκών Νερών.

Η σοκαριστική ανατροπή στο έγκλημα έφερε τελικά τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σημείο να ομολογεί ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγό του και επινόησε το σενάριο της ληστείας.

«Με πήγαν σε ένα κελί και με χτύπησαν. Υπήρχαν πολλοί από αυτούς, όταν κάποιοι κουράζονταν να με χτυπούν, άλλαζαν και με χτυπούσαν άλλοι. Έπαθα διάσειση» καταγγέλλει ο Γεωργιανός μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας Imedi TV.

Συνεχίζοντας την καταγγελία του, ανέφερε πως οι αστυνομικοί δεν τον ρώτησαν τίποτα για την υπόθεση αλλά «ξεκίνησαν αμέσως να με χτυπούν σοβαρά. Με πίεζαν να ομολογήσω και να πω πως έφτασα στο σπίτι πως σκότωσα και πως βγήκα έξω».

Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπογραμμίζεται πως ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

«Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..