«Με βίαζε μαζί με την ανήλικη αδερφή μου και έβαζε τον γιο του να βλέπει τα πάντα»

Μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση άσκησε χθες (26-02-2021) ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου εις βάρος των δύο αδελφών, που τον κατήγγειλαν για σεξουαλικά αδικήματα, ο Έλληνας, που βρέθηκε υπόλογος με ανωμοτί κατάθεση ενώπιον του Πταισματοδίκη στο πλαίσιο επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Οπως έγραψε η «Δημοκρατική», προηγήθηκαν δύο μηνύσεις από δύο αδελφές ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών, που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων, συντοπίτη τους, σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού, επί 6ετία. Η πρώτη από ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών.

Ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου κατέθεσαν ήδη οι δύο μηνύτριες ενώ ως μάρτυρες κατέθεσαν οι γονείς τους που εξιστόρησαν τα όσα τους διηγήθηκαν πρόσφατα τα παιδιά, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τα όσα φέρονται να ελάμβαναν χώρα εν αγνοία τους και με μεγάλη τους πλέον έκπληξη.

Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζονται οι μηνύτριες, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε στα άγουρα κορμάκια τους.

Η μια διατείνεται ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από ηλικία 6 ετών με δήθεν παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικαλέα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της. Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους.

Αποφάσισαν πλέον με την αδελφή τους, όπως λένε, να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του διότι δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη τα πάθη τους ως σήμερα.

Ο μηνυόμενος, που κλήθηκε σε κατάθεση και πρότεινε μάρτυρες, άσκησε μήνυση εις βάρος τους καταθέτοντας ότι τα όσα ισχυρίζονται είναι αποκυήματα της φαντασίας τους, ότι πρόκειται για άτομα χαμηλής οικονομικής στάθμης και ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει ακόμη το κίνητρό τους.

-Ad-