Mega: Επιστρέφει η πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών (vid)

Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών επιστρέφει στο κανάλι του Mega.

Πρόκειται για το “Baywatch”, το οποίο θα προβάλλεται ξανά στη μικρή οθόνη, ύστερα από αρκετά χρόνια. Η τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων το sex symbol Πάμελα Άντερσον εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού από το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 15:50.

Ένα μαγικό τοπίο με απέραντες ακτές και τους πιο διάσημους ναυαγοσώστες που κάνουν τα πάντα για να τις προστατεύουν. Με φόντο το Λος Άντζελες, η καθημερινή ρουτίνα της ομάδας των ναυαγοσωστών με επικεφαλής τον υπολοχαγό Μιτς Μπιουκάνον είναι περιπετειώδης: σώζουν ζωές, ασχολούνται με προσωπικά δράματα, καταπολεμούν το έγκλημα και παίρνουν μέρος σε κορυφαίες περιπέτειες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν διεθνούς φήμης αστέρες όπως ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, Πάμελα Άντερσον, Κάρμεν Ηλέκτρα, Γιασμίν Μπλιθ και Τζίνα Λι Νόλιν. Σύμφωνα με το “Guinness Book of World Records”, είναι η πλέον δημοφιλής τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, με περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το χαρακτήρισαν ως το καλύτερο τηλεοπτικό σόου στον πλανήτη! Εμπνευστής του Baywat

ch ήταν ο Γκρέγκορι J. Μπονάν, που είχε εργασθεί και ο ίδιος ως ναυαγοσώστης, επιθυμώντας να δημιουργήσει ένα σχετικό σίριαλ.

Η σειρά έκανε την εμφάνισή της το 1989 και διήρκεσε δώδεκα χρόνια. Συνολικά, έφτασε τις 11 σεζόν και τα 242 επεισόδια. Μια διαχρονική σειρά με πάνω από 350 τραγούδια να έχουν φτιαχτεί για τις ανάγκες της παραγωγής και του μοντάζ.

Ακολουθώντας τους ναυαγοσώστες κάνουμε μια βόλτα… υψηλής ανάλυσης στις ατελείωτες παραλίες της Καλιφόρνια! Ένα ταξίδι στις περιπέτειες του Μιτς Μπιουκάνον και της φοβερής και ταλαντούχας ομάδας του που κρατούν τόσο τις παραλίες όσο και τους κατοίκους της περιοχής ασφαλείς.