MEGA: Ξεκίνησε η «νόστιμη» τηλεοπτική συνεργασία της Μύλοι Δάκου με την εκπομπή Dina’s Bakery της σεφ Ντίνας Νικολάου

Μια νέα συνεργασία ξεκινά τη φετινή σεζόν η ΑλευροΒιομηχανία Μύλοι Δάκου στην τηλεοπτική εκπομπή της δημοφιλούς σεφ Ντίνας Νικολάου, Dina’s Bakery στο MEGA, που αναμένεται να παρουσιάσει στο κοινό ξεχωριστές ιδέες για δημιουργική και νόστιμη μαγειρική με ζύμη και όχι μόνο.

Η Ντίνα Νικολάου κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:50 μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες ζυμώνει, πλάθει και αποκαλύπτει τα μυστικά των καταπληκτικών συνταγών της τις οποίες απογειώνουν τα άλευρα της ΑλευροΒιομηχανίας Μύλοι Δάκου, που στα χέρια της «μεταμορφώνονται» σε νόστιμες, γλυκιές και αλμυρές επιλογές.

Μέσω της τηλεοπτικής συνεργασίας, η Μύλοι Δάκου συνοδεύει τη Ντίνα Νικολάου στο γευστικό τηλεοπτικό ταξίδι που δημιουργεί δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό και την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα και την αξία των αλεύρων της Μύλοι Δάκου.

Η Μύλοι Δάκου συμπληρώνει φέτος 145 χρόνια παράδοσης και ιστορίας κατέχοντας ξεχωριστή θέση στον κλάδο καθώς παράγει αλεύρι εδώ και 4 γενιές κάνοντας χρήση εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών. Διαθέτει 2 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και προσφέρει περισσότερα από 75 τελικά προϊόντα για το σπίτι και τον επαγγελματία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μύλοι Δάκου www.dakosmills.gr

Λίγα λόγια για την εταιρεία Μύλοι Δάκου

Η Μύλοι Δάκου είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή βιομηχανία έχοντας από το 1875 την έδρα και τις εγκαταστάσεις της στην Αττική. Με γνώμονα την παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας που βασίζονται στην εξαιρετική συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς σιτηρών και στις εκλεκτές πρώτες ύλες εγγυάται την αποδοτική και με στιβαρούς δεσμούς σχέση με τους πελάτες της.

Η παραγωγή προϊόντων πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό. H Μύλοι Δάκου επιδιώκει την επέκταση της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά, αλλά και την είσοδο σε νέες που θα της επιτρέψουν την ισχυροποίησή της εντός κι εκτός συνόρων. Το 2020 αποτελεί μια χρονιά-σταθμό για την εταιρία, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 145 χρόνων επιτυχούς και δυναμικής δραστηριοποίησής της στον κλάδο.

Είναι υπερήφανο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της «φωνής» της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των εταιρειών που επιμένουν να διατηρούν στη χώρα μας την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή τους.