Μεγάλη ήττα για την Μέγκαν Μαρκλ: Πόσα χρήματα θα χρειαστεί να πληρώσει

Άσχημα τα νέα για τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς ένας εκ των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βρετανίας χαρακτήρισε ως «αβάσιμες» τις περισσότερες καταγγελίες της σε βάρος της βρετανικής εφημερίδας «Mail on Sunday».

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε μηνύσει τη βρετανική εφημερίδα για παράνομη χρήση ιδιωτικών πληροφοριών, καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής καθώς δημοσίευσε αποσπάσματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της, τον Αύγουστο του 2018, τρεις μήνες αφότου υπέστη καρδιακή προσβολή. Στην επιστολή, η 38χρονη ηθοποιός είχε εκφράσει τα παράπονά της για τη συμπεριφορά του πατέρα της.

Ο δικαστής Γουόρμπαι, λοιπόν, δικαίωσε πλήρως τον όμιλο «Associated Newspapers», όπου ανήκουν η κυριακάτικη εφημερίδα «The Mail» και η ηλεκτρονική έκδοση «MailOnline». «Ορισμένοι από τους ισχυρισμούς διατυπώνονται ως άσχετοι με τον σκοπό για τον οποίο προβάλλονται. Μερικοί αποτυγχάνουν ή είναι ανεπαρκώς λεπτομερείς» τόνισε ο δικαστής.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η «Associated Newspapers» καλεί τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να καταβάλλουν τα δικά της δικαστικά έξοδα, ύψους 50.000 λιρών, αφού το ζευγάρι αρνήθηκε την προσφορά τους να λύσουν το πρόβλημα εξωδικαστικά προκειμένου να μην αναγκαστεί το Ανώτατο Δικαστήριο να στήσει μία online ακροαματική διαδικασία εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού. Σημειώνεται ότι τα δικαστικά έξοδα της Μέγκαν φημολογείται ότι ξεπερνούν τις εξήντα χιλιάδες λίρες.