Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-2 στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ το έκανε 3-2 και έκανε το πρώτο βήμα προς τον τελικό του κυπέλλου.

Η αδυναμία του Πασχαλάκη να μπλοκάρει την μπάλα στο 3′, μετά την κεφαλιά του Χασάν, είχε ως αποτέλεσμα το 0-1 από τον Αιγύπτιο με δεύτερη προσπάθεια, για να ακολουθήσει στο 7′ το 0-2 με την κοντινή προσπάθεια του Γκιγέρμε μετά τη σέντρα του Τσιμίκα και τη συμμετοχή του Ελ Καντουρί στη φάση.

Στο 10′ ο Πέλκας από κοντά, μετά το κακό διώξιμο του Σισέ, μείωσε σε 1-2 επαναφέροντας την ηρεμία στην Τούμπα, η οποία δύο λεπτά μετά πανηγύρισε για το 2-2 με το πολύ ωραίο σουτ του Μίσιτς!

Ανάλογο ήταν και το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αφού στο 49′ ο Σισέ με νέα κεφαλιά πλησίασε στο 2-3, ενώ ο Χασάν πίστεψε ότι το έκανε στο 53′ με κοντινή προσπάθεια αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά δεν μέτρησε το γκολ. Έτσι, το παιχνίδι συνεχιζόταν σε απόλυτη ισορροπία, μέχρι που ήρθε η φάση του 68ου λεπτού.

Το χέρι του Σεμέδο, μετά την προσπάθεια του Μιχάι, είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να πάει στο σημείο του πέναλτι και από εκεί ο Πέλκας βρήκε ξανά δίχτυα, γράφοντας το 3-2.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίτσιο, Πέλκας (82′ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79′ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89′ Εσίτι), Άκπομ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ομάρ (70′ Γκασπάρ), Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (86′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (77′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Χασάν.