Μελέτη – Μάνεσης: Ο ανατρεπτικός τρόπος που ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους!

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην ενημέρωση και συγκεκριμένα στο infotainment και ειδικότερα τη ζώνη 11.00-13.00.

Η παρουσιάστρια του “Mεσάνυχτα” θα ξεκινήσει σε ενάμιση μήνα τη νέα της εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Alpha αλλά η έκπληξη είναι ο άνθρωπος που θα τη “μανατζάρει” όπως είπε ο ίδιος την εκπομπή.

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση που ανέλαβε και ετοίμασε για τη νέα σεζόν μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή, όπως είπε και ο ίδιος.

Η ανακοίνωση του νέου εγχειρήματος έγινε από τους ίδιους τους συντελεστές, στο “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” όπου πήγε καλεσμένη η Ελεονώρα.

“Με εντολές της σεβαστής διοίκησης αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα. Υπάρχει μια εκπομπή που την έχουμε ήδη σχεδιάσει με την Ελεονώρα με εκείνη μπροστά και εμένα από πίσω” ξεκίνησε να λέει ο Νίκος Μάνεσης.

“Η άποψή μας ήταν ότι η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά” συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν της ανακοίνωσαν από το κανάλι ποιος θα είναι ο νέος της συνεργάτης.

“Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας είχα αρχίσει κι είχα άγχος για το τι θα ακούσω γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και δεν ξέρουν τηλεόραση. Δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου!” είπε η Ελεονώρα, η οποία θυμήθηκε το πρώτο δοκιμαστικό που έκανε για τον “Πρωινό καφέ”.

Πηγή: znews.gr