Μεντιλίμπαρ για τελικό: Είναι μία ιστορική στιγμή

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού με τη Φιορεντίνα στο Conference League.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά. Πολύ ήρεμοι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ηρεμία και να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για το πολύ σημαντικό ματς. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα. Αν φτάσαμε εδώ είναι γιατί ακολουθήσαμε μια συγκεκριμένα διαδικασία. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Επομένως, δεν αλλάζουμε καμία διαδικασία και συνεχίζουμε», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.

«Ο καθένας στο μυαλό του έχει κάποια ομάδα φαβορί. Και σε αυτόν τον τελικό οι 2 ομάδες το άξιζαν. Η Αταλάντα δεν έμοιαζε με καμία άλλη ομάδα που είχε παίξει η Λεβερκούζεν. Παίζει ρόλο το πώς θα ξεκινήσεις σε ένα παιχνίδι και να έχεις θάρρος».

«Είμαι ο τρίτος προπονητής και έχουν συνεισφέρει και οι δυο που προηγήθηκαν. Όταν μια ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά τότε είναι πιο εύκολο να τα διορθώσεις. Αυτό που προσπάθησα είναι να φέρω ηρεμία στην ομάδα και να τους δώσω τις κατάλληλες συμβουλές. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και αυτοί που τα κάνουν όλα».