ΜέΡΑ25: «Ανίκανη, άβουλη και μοιραία» η κυβέρνηση με τη στάση της στο προσφυγικό

«Ανίκανη, άβουλη και μοιραία, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο σε ένα πράγμα φαίνεται αποφασισμένη: να επιβάλει μια απάνθρωπη λύση με απάνθρωπο τρόπο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 για την πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «προσγειωμένη απότομα στη σύνθετη πραγματικότητα του προσφυγικού που τόσο εκμεταλλεύτηκε όταν ήταν αντιπολίτευση, επιλέγει λύσεις από τη χειρότερη δυνατή σχολή σκέψης: την ακροδεξιά της πτέρυγα». Το ΜέΡΑ25 προσθέτει ότι σε ένα ζήτημα «που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, εδώ αλλά και στο ευρωπαϊκό έδαφος, η κυβέρνηση αποφάσισε να κινηθεί με τιμωρητικό τρόπο: κλειστά κέντρα που “να μη βγαίνει ούτε κουνούπι” για ανθρώπους κυνηγημένους από πολέμους και βόμβες, και διμοιρίες ΜΑΤ για όσους αντιστέκονται σ’ αυτή την απάνθρωπη πολιτική».

Οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, ειδικά «οι ηρωικοί κάτοικοι των νησιών μας, έδειξαν τη σωστή στάση, της Προσφοράς στον Ικέτη. Δυστυχώς, μια ολόκληρη σειρά κυβερνητικών αστοχιών δοκιμάζει τα όριά τους». Επίσης αναφέρει ότι «η Ευρώπη δείχνει και σ’ αυτό το θέμα τον ίδιο στρουθοκαμηλισμό και αυταρχισμό που έδειξε και στην Κρίση, με τεράστιο ανθρωπιστικό κόστος και στις δύο περιπτώσεις».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Παρέμβαση με πανό για τα Τέμπη μπροστά από τη Βουλή
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τασούλας: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κατεπείγουσα έρευνα για αναρτήσεις σε βάρος του ανακριτή της υπόθεσης των Τεμπών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σωλήνας καλοριφέρ εξερράγη σε σχολείο της Εύβοιας κατά τη διάρκεια του μαθήματος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μητσοτάκης για εκλογή Τασούλα: Θα είναι εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας και της συνταγματικής σταθερότητας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ για το ποιοι θα είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας της Καίτης Γκρέυ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία ΣΑΤΑ: Πότε «τραβούν χειρόφρενο» τα ταξί στην Αθήνα
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025