Μεσολόγγι: Νέες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου – «Ενδεχομένως σήμερα ποινική δίωξη»

Με τα 24ωρα να περνούν και τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο να μην δίνει κανένα σημάδι ζωής, η οικογένειά του είναι βέβαιη πως ο άνθρωπός τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δεν αποκλείεται σήμερα να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης ίσως η κατάθεση του κρεοπώλη έχει μετατραπεί σε ένταλμα σύλληψης λόγω των αντιφάσεων που έχει πέσει.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι η εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι θυμίζει υποθέσεις του μικρού Άλεξ στη Βέροια ή του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η σορός του ενώ άλλοι λένε ότι σύντομα – ακόμη και μέσα στην ημέρα – θα έχουμε εξελίξεις.

Το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 20:00 ο κρεοπώλης κλήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. για νέα κατάθεση. Ο 50χρονος, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, κρατείται μέχρι αυτή την ώρα στο ΑΤ και ίσως οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον Εισαγγελέα.

Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως δεν γνωρίζει τίποτα, επικαλούμενος κενά μνήμης για το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Ωστόσο, ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί», ο 36χρονος φίλος του, με τον οποίο είχε επικοινωνία το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, ίσως δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των Αρχών.