Μεσολόγγι: Το κίνητρο του δράστη για τη δολοφονία Κούτσικου αναζητούν οι αστυνομικοί

Το κίνητρο για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι αναζητούν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με το MEGA, ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της υπόθεσης της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη είναι οι κλήσεις που έκανε ο 50χρονος κρεοπώλης λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη προς έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται εντατικά για να εντοπιστούν νέα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος και κυρίως της καραμπίνας του Μπάμπη και του κινητού τηλεφώνου του.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικα εργαστηρια στη σορό του Μπάμπη Κούτσικου δεν βοήθησαν τις Αρχές για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο της δολοφονίας του. Οι Αρχές πλέον εστιάζουν στα ρούχα και τα υποδήματα που φορούσε ο Μπάμπης ώστε να εντοπίσουν οποιοδήποτε γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι ο 50χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και εξετάζουν εάν υπήρχαν συνεργοί.

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης έλεγε «θα σε θάψω χωρίς παπά»

Μπορεί ο 50χρονος κρεοπώλης που προφυλακίστηκε γιατί είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι να αρνείται το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τίποτα, νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν εναντίον του.

Σύμφωνα με το Star, ενδιαφέρον έχουν όσα κατέθεσαν για τη συμπεριφορά του 50χρονου κρεοπώλη δύο φίλοι του 30χρονου αλλά και του ίδιου.

«Ήταν ψυχρός ο κρεοπώλης»

Η πρώτη κατάθεση είναι του 30χρονου κοινού φίλου του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη. Είναι ο άνθρωπος που τους γνώρισε. Ο 30χρονος κατέθεσε για ένα περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον κρεοπώλη μόλις 10 ημέρες πριν τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου 10 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του».

«Ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος για την οφειλή του κρεοπώλη»

Αυτό που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι ότι ο κρεοπώλης πήγαινε τον Μπάμπη από μέρα σε μέρα, όσον αφορά τα δανεικά, ώστε να τον ξεχρεώσει. Ο κουμπάρος του θύματος μάλιστα αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν του επέστρεφε ο κρεοπώλης:

«Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Είχε δύο κινητά ο κρεοπώλης

Σχετικά με το κινητό του κρεοπώλη για το οποίο έχει γίνει πολύ λόγος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τελικά ότι είχε δύο κινητά. Το ένα στο όνομά του και το άλλο σε όνομα ενός άλλου άντρα, αλλά και μία κάρτα sim. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ισχυρίστηκε ότι το είχε ξεχάσει στο σπίτι τη μοιραία βραδιά.

Η άρση των επικοινωνιών θα δώσει στοιχεία για τις κλήσεις του και τα μηνύματα πριν και μετά το έγκλημα.
Το πρώτο τηλεφώνημα του κρεοπώλη από τον Κορυδαλλό

«Αθόρυβος» είναι στα πρώτα του 24ωρα στον Κορυδαλλό ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το Star, βρίσκεται στη Γ’ Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του. Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε – και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη – μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα. “Είναι σα να μην υπάρχει” λένε οι δεσμοφύλακες.

Μάλιστα, ο κρεοπώλης έκανε ήδη και το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα “δικό του” πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα σακ βουαγιαζ με ρουχα. Μέσα στη φυλακή μιλάει με έναν κρατούμενο. Έναν άνδρα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. Είναι μαζί στο ίδιο κελί. Είναι και ο μόνος έγκλειστος που τον έχει δει, ενώ όλοι οι άλλοι απλά συζητούν γι’ αυτόν.

Ο κατηγορούμενος έχει περάσει από ψυχίατρο -προληπτικά όπως ανέφεραν- και η έκθεση βγήκε «καθαρή». Άμεσα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα επιστρέψει πάλι στον Κορυδαλλό.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κύμα φυγής από τη Σαντορίνη – Κατέβασαν ρολά στα μαγαζιά
5 Φεβρουαρίου, 2025
Τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί για τη Σαντορίνη – «Αποκλείουμε την έκρηξη»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Προβληματισμός για τον τουρισμό στη Σαντορίνη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Η στιγμή που 59χρονος επιχειρεί να διαρρήξει βανάκι
5 Φεβρουαρίου, 2025
Κ.Αρβανίτης: «Ερώτηση στην Κομισιόν για την επίθεση της Κυβέρνησης στον Συνήγορο του Πολίτη»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Δώρο ζωής από τον μικρό Άγγελο: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση νεφρών σε 37χρονο στο Ιπποκράτειο
5 Φεβρουαρίου, 2025
Πέμπτη ημέρα αγωνίας στη Σαντορίνη με μπαράζ σεισμικών δονήσεων – «Ερήμωσε» το νησί
5 Φεβρουαρίου, 2025
Λέκκας για τους σεισμούς στην Σαντορίνη: Αυτές είναι οι ευάλωτες ζώνες του νησιού – Οι 5 περιοχές που απαιτείται δράση
5 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ στο Αλιβέρι: Νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από τους γονείς τους – Με χειροπέδες στην ασφάλεια
5 Φεβρουαρίου, 2025
Καβάλα: «Παγωμένη» η τοπική κοινωνία – Νέες αποκαλύψεις για τον 62χρονο καθηγητή
5 Φεβρουαρίου, 2025