Μετά από αυτό, μπορεί η ΝΔ να λέγεται σοβαρό κόμμα;

Ξέρετε, καμιά φορά, τα πράγματα δεν μπορεί να είναι γκρι. Είναι ή άσπρα ή μαύρα. Και εδώ έχουμε μια τέτοια περίπτωση. Ακούστε πώς διαψεύδουν στον αέρα οι Αυγενάκης, Κυρανάκης και Στύλιος μια πάγια θέση του Προέδρου τους και του κόμματός τους, που είναι η επαναφορά στο δημόσιο του μνημονιακού 1 προς 5.

Όμως, μην πέσουμε στην παγίδα της άγνοιας. Δεν είναι τόσο απλό. Στην αρχή, αυτό νομίζαμε και εμείς, ωστόσο μάλλον η πραγματικότητα είναι άλλη. Ο Αυγενάκης είναι ο γραμματέας του κόμματος. Ο Κυρανάκης είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, ο Στύλιος κατείχε υπουργική θέση, παλιά. Αυτοί δεν γίνεται να μην ξέρουν. Είναι σαφές ότι διαβάζουν memo! Ένα memo που λέει «όταν σας αναφέρουν το 1 προς 5, να δηλώνετε πλήρη άγνοια και να ρωτάτε… πού το λέει αυτό;»

Ορίστε η απόδειξη της ολοφάνερης γαλάζιας προσπάθειας συσκότισης. Για μέρες προσπαθούσαν τα γαλάζια στελέχη να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ο Πρόεδρός τους δεν είπε κάτι που έχει πει!!! Όπως ακριβώς έκαναν και στο 8ωρο ή στις 7 μέρες εργασίας ή στο δώρο Χριστουγέννων. Σε όλα, αυτό το καραγκιοζιλίκι ζούμε. Λέει κάτι ο Μητσοτάκης και μετά βγαίνουν τα στελέχη και λένε ότι δεν το είπε! Ετσι και εδώ!

Προσπαθούσαν επίμονα να παραποιήσουν για άλλη μα φορά την πραγματικότητα, αλλοιώνοντας επικοινωνιακά τις ουσιαστικές προθέσεις του Προέδρου τους. Και όλα αυτά κατόπιν εντολής! Ποια αξιοπρέπεια; Ποια αξιοπιστία; Το memo έλεγε να πουν τα αλλόκοτα! Και έβγαιναν και τα έλεγαν!

Μέχρι που αναγκάστηκε να σταματήσει αυτή τη ξεφτίλα ο ίδιος, ο Πρόεδρος, στο OPEN, λέγοντας ότι από το 1 προς 5 ξεκινάει αλλά έχει στόχο κάποτε να το μειώσει. Το πόσο το άφησε κάπως θολό, είναι αλήθεια, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το 1 προς 1 δεν υπάρχει, δεν μπορεί να συμβεί ποτέ, τέλος.

Πάντως, βγήκε στα κανάλια για να σταματήσει την ξεφτίλα. Αυτό έγινε.

Δείτε το βίντεο που τα αποδεικνύει όλα αυτά.