«Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε με τον Μπάμπη και ήταν μια χαρά» – Νέα μαρτυρία από γείτονα του ζευγαριού

Μια νέα μαρτυρία από τον γείτονα του ζευγαριού προστίθεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό. Τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες, τι να σας πω; Είναι τρομακτικό», τόνισε ο γείτονας του ζευγαριού στην εκπομπή T-live.

Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχότανε… Μια χαρούμενη κοπέλα. Κι εμείς έχουμε μείνει… Δεν είχαμε κάποιο δείγμα. Βλέπαμε ένα χαρούμενο κορίτσι με το μωρό και τον σκύλο. Δεν είναι ότι είχαμε ένα δείγμα, ότι για παράδειγμα την πλάκωσε στις κλωτσιές. Έχουμε μείνει, έχουμε σοκαριστεί. Έχουμε τόση πληροφορία που έχουμε μείνει έκπληκτοι με το ποιους ζούσαμε δίπλα.

Δεν ακούσαμε τίποτα εκείνο το βράδυ, κοιμάμαι βαριά. Η σύζυγος άκουσε αυτό που κατέθεσε, τον σκύλο που πέθαινε, το ξεψύχισμα του σκύλου.

Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και ήταν μια χαρά. Μέχρι που μας έλεγε να μας δώσει τα έπιπλα, επειδή θα έφευγε. Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, του έλεγες δηλαδή μια καλημέρα και μέχρι εκεί. Η σύζυγος ήταν πιο φιλική, αλλά ήταν και παιδί 20 χρονών. Δεν είχαμε σχέσεις. Η σύζυγός μου είχε σχέσεις με την Καρολάιν, δεν της είχε πει ότι ήθελε να φύγει.

Δεν ακούγαμε καβγάδες. Γενικά ο κύκλος τους πρέπει να ήταν κλειστός. Μας έλεγε να στηρίξουμε την αστυνομία για την υπόθεση ο Μπάμπης. Οι σχέσεις μας ήταν καθαρά για τα ζώα. Ό,τι έχουμε το έχουμε πει στην αστυνομία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μεσσηνία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο κρατουμένων που απέδρασαν από τα κρατητήρια
22 Φεβρουαρίου, 2025