Μεταγραφή-έκπληξη από το Open!

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Τα κανάλια έχουν ετοιμάσει το πρόγραμμά τους σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ωστόσο υπάρχουν και ανοιχτά ζητήματα. Ένα από τα αυτά είναι και το μυστήριο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Open.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη κατάφερε να χτίσει έναν εξαιρετικά δυνατό πόλο την περασμένη σεζόν. Τα δίδυμα των Βαγγέλη Γιακουμή – Αμαλίας Κάντζου αλλά και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλου – Γιάννη Σαραντάκου σημείωναν πολύ καλές επιδόσεις με δεδομένο τον ισχυρό ανταγωνισμό που επικρατεί στην συγκεκριμένη ζώνη.

Η αποχώρηση όμως του Βαγγέλη Γιακουμή και της Αμαλίας Κάντζου από το κανάλι δημιουργεί νέα δεδομένα.

Το διάστημα 5:30 με 7 το πρωί μένει κενό και απομένει να δούμε τι θα σκεφτούν οι ιθύνοντες του σταθμού για την αντικατάσταση. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να «σπάσει» το δίδυμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με τον Γιάννη Σαραντάκο.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα αναλάβει μόνος του την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05.30» που παρουσίαζαν ο Βαγγέλης Γιακουμής με την Αμαλία Κάντζου. Στις 7 το πρωί θα παίρνει την σκυτάλη ο Γιάννης Σαραντάκος ενώ πληροφορίες του enimerosi24.gr θέλουν τον Άκη Παυλόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό του.

Μένει να δούμε αν τελικώς το σενάριο αυτό θα συμβεί ή θα έχουμε έκπληξη.