Meteo: Αλλάζει ο καιρός την Παρασκευή 19/4 – Πού θα εκδηλωθούν βροχές

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Meteo βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, οι οποίες σταδιακά έως το βράδυ θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα. Οι βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και στο Ιόνιο το μεσημέρι και απόγευμα αλλά και στα ανατολικά ηπειρωτικά το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρές και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 20, στην Ήπειρο από 8 έως 18, στη Θεσσαλία από 8 έως 20, στη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο από 10 έως 16, στην υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησο από 7 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 23, στις Κυκλάδες από 10 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 21 και στην Κρήτη από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί θα γίνουν ανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 4 έως 6 μποφόρ και προς το βράδυ 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί θα στραφούν σε νότιους 4 έως 6 μποφόρ ενώ από το απόγευμα θα ξαναγίνουν δυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το πρωί ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κι έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το πρωί θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χαλκιδική: «Είμαστε όλοι σε σοκ» λέει ο ανιψιός της 60χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε
22 Φεβρουαρίου, 2025
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025