Μια Ντόρτμουντ να την πιείς στο ποτήρι

Νεανικό σύνολο γεμάτο ταλέντο και φιλοδοξίες. Παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και μπορούν να εξελιχθούν και να πετύχουν άπειρα πράγματα.

Δείτε επίσης: Στοιχηματικές Εταιρείες

Η Dortmund τα τελευταία χρόνια πάντα είχε ταλαντούχους παίκτες, πάντα έβγαζε ή τους αποκτούσε και στην πορεία τους έφτιαχνε. Ένα ποδοσφαιρικό club με τη φιλοσοφία αυτή που δε θα πει όχι σ’ ενδεχόμενες πωλήσεις αυτών των παικτών. Το έχει ξανακάνει άλλωστε πολλές φορές. Τα λεφτά που βγάζει απ’ αυτή τη διαδικασία είναι πολλά.

Τα φώτα πάνε στον Erling Haaland και δικαιολογημένα, καθώς ο Νορβηγός φορ είναι ένα φαινόμενο, ωστόσο λίγο πιο δίπλα υπάρχει ακόμα ένα αστέρι, ο Giovanni Reyna που δεν λάμπει τόσο πολύ εξαιτίας του συμπαίκτη του.

Ο Αμερικανός δεν είναι ούτε 18 ετών (τα κλείνει σ’ ένα μήνα) και ήδη έχει δείξει ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Στη φετινή Bundesliga έχει ξεκινήσει φορτσάτος και είναι ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Dortmund.

Συνολικά μετράει 3 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ. Τρεις εκ των οποίων ήρθαν κόντρα στη Freiburg!

Αυτά τα παιδιά μαζί με ορισμένα άλλα (Jadon Sancho πχ) έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους προκειμένου να κάνουν σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους και να καταπλήξουν ακόμα περισσότερο τα πλήθη.

Για το στοίχημα σήμερα έχουμε αρκετά παιχνίδια στην Super League και εκεί θα ρίξουμε την προσοχή μας. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ και νομίζω ότι μετά από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες οι παίκτες του δικέφαλου, δεν έχουν περιθώρια χαλάρωσης. Λογικά ο άσος θα επαληθευτεί από το πρώτο ημίχρονο, το βρίσκουμε στο 1,80 στην bet365.

Στις 20:30 το βράδυ ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να παίξει κλειστά, ο Ολυμπιακός όμως έχει τον τρόπο να φθάνει στα αντίπαλα δίχτυα. Πιστεύω ότι με το 2-3 γκολ είμαστε απόλυτα καλυμμένοι. Στο 2.00 το συγκεκριμένο σημείο το βρίσκουμε στην bet365.