Μίκαελ Σουμάχερ: Νευροχειρουργός αμφισβητεί ότι πήγε στον γάμο της κόρης του – «Δεν είναι καλά»

Κορυφαίος νευροχειρουργός αμφισβήτησε τις φήμες που θέλουν τον θρύλο της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ να παρέστη στον γάμο της κόρης του Τζίνα-Μαρία το Σαββατοκύριακο (28-29/10/24) στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα.

Η 27χρονη Τζίνα Σουμάχερ, κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ, παντρεύτηκε με τον σύντροφό της Ίαν Μπέτκε στην πολυτελή βίλα της οικογένειας του θρυλικού οδηγού της Formula 1 στη Μαγιόρκα, την οποία αγόρασαν για 27 εκατομμύρια λίρες το 2017.

Σύμφωνα με την Bild ο θρυλικός οδηγός της Formula 1 και 7 φορές πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε στην γαμήλια τελετή, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απαγορεύτηκε στους καλεσμένους να πάρουν τα τηλέφωνά τους στον γάμο, εν μέσω αναφορών ότι ήταν παρών ο επτά φορές πρωταθλητής της F1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο σκι που είχε στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013, έχει μια πολύ προστατευμένη προσωπική ζωή.

Η οικογένεια του Σουμάχερ δεν μοιράζεται με τον κόσμο περισσότερες λεπτομέρειες, αφού ο Γερμανός είχε τραυματιστεί πολύ άσχημα μετά από χτύπημα σε βράχο, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα αφού υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Όλα δείχνουν ότι δεν είναι καλά»

Μιλώντας στο Iltalehti, ο Jussi Posti – επικεφαλής του τμήματος νευροχειρουργικής και εγκεφαλικών κακώσεων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Turku της Φινλανδίας αμφισβήτησε το όργιο φημών για την παρουσία του θρύλου της F1 στον γάμο της κόρης του λέγοντας ότι «Αν έχει χτιστεί ένα νοσοκομείο μέσα στο σπίτι του, φαίνεται ότι ήταν στο νοσοκομείο τον περισσότερο καιρό».

«Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν νομίζω ότι ζει μια πολύ δραστήρια ζωή. Όλα δείχνουν ότι δεν είναι καλά. Ως κλινήρεις ασθενείς, οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται τόσο εύθραυστοι και δυσκίνητοι που δεν είναι πλέον δυνατόν να σηκωθούν από το κρεβάτι μετά από τόσα χρόνια».

Δεδομένων των ελάχιστων πληροφοριών που έχουν βγει στο φως σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, ο νευροχειρουργός επιμένει ότι η κατάσταση του θρύλου της F1 είναι πιθανό να παραμένει η ίδια και να μην έχει αλλάξει.

«Πιθανότατα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση την τελευταία δεκαετία. Αμφιβάλλω ότι κάτι έχει αλλάξει σε αυτό το στάδιο» δήλωσε.

Μια δήλωση που κυκλοφόρησε σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα ενημέρωνε τους θαυμαστές του ότι δεν ήταν πλέον σε κώμα και ότι «συνέχιζε μια μακρά φάση αποκατάστασης», αλλά έκτοτε δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Οι ισπανικές εφημερίδες είχαν αναφέρει το 2020 ότι ο Schumacher είχε μεταφερθεί σε πιο μόνιμη βάση στην αποκλειστική ιδιοκτησία στο πολυτελές κτήμα Las Brisas κοντά στο Andratx στα νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα από το ελβετικό σπίτι του ζευγαριού.

Οι φήμες ότι ο Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει υποστηρίχθηκαν από τον γιο του, Μικ, κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ του Netflix του 2021 για τη ζωή του πατέρα του.

Είπε: «Νομίζω ότι ο μπαμπάς και εγώ, θα καταλαβαινόμασταν τώρα με διαφορετικό τρόπο τώρα».

Τα αποτελέσματα μιας τραυματικής εγκεφαλικής βλάβης εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος, η τοποθεσία και η σοβαρότητα του τραυματισμού, λέει η φιλανθρωπική οργάνωση Headway για εγκεφαλική βλάβη.

Προσθέτει ότι τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού τραυματισμού είναι ευρέως φάσματος, από σωματικές επιπτώσεις όπως προβλήματα ισορροπίας, πονοκεφάλους και ζάλη, έως γνωστικές, συναισθηματικές και συμπεριφορικές επιπτώσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προβλήματα μνήμης, κόπωση και θυμό.

Η τελευταία ενημέρωση που έλαβαν οι θαυμαστές ήταν το 2023, όταν αναφέρθηκε ότι ο Σουμάχερ είχε οδηγηθεί σε ένα σπορ αυτοκίνητο Mercedes AMG σε μια προσπάθεια να διεγείρει περιοχές του εγκεφάλου του που χρησιμοποιούσε κάποτε για αγώνες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ζάκυνθος: Νέες καταγγελίες σε βάρος 14χρονου – Είχε συλληφθεί πριν έναν μήνα μαζί με άλλους δύο για ληστείες και εκφοβισμό
8 Οκτωβρίου, 2024
ΠΑΣΟΚ: Ο Π. Γερουλάνος συναντήθηκε με τους δύο διεκδικητές της προεδρείας
8 Οκτωβρίου, 2024
Συνάντηση αντιπροσωπειών ΝΔ και CDU – Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο
8 Οκτωβρίου, 2024
Πηγές Κουμουνδούρου: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος περί διαρροής από το κόμμα
8 Οκτωβρίου, 2024
ΣΥΡΙΖΑ: Εξώδικο Κασσελάκη σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή για το πόθεν έσχες του
8 Οκτωβρίου, 2024
Μαρινέλλα: Περαιτέρω βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της – Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί
8 Οκτωβρίου, 2024
Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: Μπροστά στα μάτια τους συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα
8 Οκτωβρίου, 2024
Κυψέλη: «Έλα εδώ να πούμε τα νέα μας» – Η παγίδα θανάτου που έστησαν τα δύο αδέλφια στον 28χρονο
8 Οκτωβρίου, 2024
Καιρός: Ζέστη με ακόμη και 32-34 °C την Παρασκευή – Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας έως το Σάββατο
8 Οκτωβρίου, 2024
Μίκαελ Σουμάχερ: Νευροχειρουργός αμφισβητεί ότι πήγε στον γάμο της κόρης του – «Δεν είναι καλά»
8 Οκτωβρίου, 2024