Μικρούτσικος: Τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από το νοσοκομείο (vid)

Βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό είναι η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται από χθες σε απλή κλίνη του νοσοκομείου και λαμβάνει οξυγόνο.

Από το πλευρό του δεν έλειψαν λεπτό ο γιος του, Στέργιος, και η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, οι οποίοι του έδιναν συνεχώς κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσει την περιπέτειά του.

Προς έκπληξη όλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή και με το αστείρευτο χιούμορ που τον διακρίνει αστειεύτηκε για όσα πέρασε και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα αφήσει πίσω του την δυσάρεστη αυτή περιπέτεια.

«Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνισή σου Κατερίνα μου μπορεί να με στείλει εντατική.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, κι άλλες φορές ήμουν και υποτροπίαζε το πράγμα, αλλά εννοείται ότι κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε. Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, νομίζω θα τα καταφέρω» δήλωσε.

Παρότι στο νοσοκομείο απέδειξε ότι οι κεραίες του μένουν πάντα σηκωμένες αφού δεν του ξέφυγαν όσα διαδραματίζονται κάθε Σάββατο στο J2US.

«Να πείτε στον Νίκο Κοκλώνη ότι έχει ανεβάσει level. Το τρέιλερ του μόνο σε αμερικανική τηλεόραση θα έπαιζε. Το τρέιλερ είναι η σμίκρυνση ενός περιεχομένου» είπε χαρακτηριστικά.