Μικρούτσικος: Βγήκε από την εντατική – Τα τελευταία νέα

Η Ερασμία Μάνου η κόρη της Σοφίας Βόσσου, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, τονίζοντας πως όλα πηγαίνουν καλύτερα.

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως όλα είναι μια χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση. Οπότε ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος και είναι όλα καλά. Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε πήγα και τον είδα. Είμαστε κοντά του και είμαστε χαρούμενοι γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο. Σίγουρα η στενοχώρια θα έχει παίξει κάποιο ρόλο υποθέτω» είπε στην εκπομπή «Happy Day».

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε:«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

-Ad-