Μίνα Αρναούτη: Οι αινιγματικές αναρτήσεις από το υπουργείο Υγείας και οι αναφορές στον Αδωνι Γεωργιάδη

Μία σειρά από αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη στα social media, συνοδευόμενες από φωτογραφίες της μέσα και έξω από το κτίριο που στεγάζεται το υπουργείο Υγείας, προκαλούν ερωτηματικά, με το μοντέλο, σε κάποιες από αυτές, να αναφέρει το όνομα του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη.

Η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε στο τζιπ του αδικαχαμένου Παντελή Παντελίδη, τη μοιραία νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει επιδοθεί όλα αυτά τα χρόνια σε μία δικαστική μάχη με στόχο να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία του αείμνηστου τραγουδιστή, αξιώνοντας αποζημίωση 1.300.000 ευρώ για τις σοβαρές σωματικές βλάβες που υπέστη, και οι οποίες την οδήγησαν πολλές φορές στο χειρουργείο.

Σχετικό σημερινό δημοσίευμα της Espresso, που είναι και το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας, κάνει αναφορά στις αναρτήσεις αυτές, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες.

Ενδεικτικά, το μοντέλο έχει αναρτήσει φωτογραφία με την είσοδο του υπουργείου και μία γαλάζια καρδιά, γράφοντας: «δεν βλέπω καμία». Ενώ πιο κάτω, αναγράφεται η αινιγματική φράση: «το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι».

Σε άλλο ποστ, η Μίνα Αρναούτη δημοσιεύει selfie μέσα στο ασανσέρ του υπουργείου, ενώ σε ένα τρίτο, εμφανίζεται να απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα, αναγράφοντας στη λεζάντα τη φράση: «Γεωργιάδη, με ακούς»;

Η εφημερίδα πιθανολογεί ότι η συχνή παρουσία του μοντέλου στο υπουργείο Υγείας, έχει να κάνει με την προσπάθεια να της αναγνωριστούν οι διατάξεις του νόμου για τη χορήγηση αναπηρικής σύνταξης, καθώς η ίδια έχει διαγνωστεί με αναπηρία μετά το δυστύχημα.