Μήνυμα Ψάλτη στους εργαζομένους της Alpha Bank

Μήνυμα προς το προσωπικό της Alpha Bank, για τη νέα περίοδο που σηματοδοτεί η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της COVID-19, έστειλε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Βασίλης Ψάλτης.

Στο μήνυμά του, ο κ. Ψάλτης χαρακτηρίζει ως συλλογικά επιτεύγματα της Alpha Bank τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού και των πελατών καθώς και την πλήρη αξιοποίηση των ψηφιακών υποδομών για την απρόσκοπτη λειτουργία της τράπεζας σε συνθήκες εξ αποστάσεως εργασίας. Προσθέτει δε πως κατά «την περίοδο που ξεκινά, με τη σταδιακή άρση των περιορισμών, θα αξιοποιηθούν τα συλλογικά επιτεύγματα του προηγούμενου διαστήματος και θα πορευτούμε από το σήμερα στο αύριο, από αυτό που γνωρίζαμε ως επαγγελματική καθημερινότητα σε μια νέα κανονικότητα».

Η επιστροφή του προσωπικού στους χώρους εργασίας θα γίνει με πλήρη προστασία των ευάλωτων ομάδων, σεβασμό των κοινωνικών ιδιαιτεροτήτων της περιόδου αλλά και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας εργαζομένων και πελατών. Θα υπάρξει περαιτέρω επένδυση στις ηλεκτρονικές υποδομές της τράπεζας αλλά και στις ψηφιακές δεξιότητες του προσωπικού, με στόχο να διαμορφωθεί ένα λειτουργικό πλαίσιο απόδοσης, ανεξαρτήτως του σημείου εργασίας, σημειώνει ο κ. Ψάλτης. «Η τράπεζα θα συμβάλει ώστε οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να υπερβούν, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, τις συνέπειες της πανδημίας», σημειώνει ο CEO της Alpha Bank, επισημαίνοντας πως «η κυρίαρχη παρουσία της Alpha Bank στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και στη στήριξη όσων επλήγησαν δεν αποτελεί επιχειρηματικό στόχο, αλλά εθνική αποστολή».

Στο ίδιο μήνυμα, ο κ. Ψάλτης ευχαριστεί το προσωπικό για τον επαγγελματισμό, την προσαρμοστικότητα και τον ζήλο που επέδειξε στις δύσκολες συνθήκες και εξαίρει τους εργαζομένους στο δίκτυο. «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε, και έμπρακτα, την ευγνωμοσύνη μας προς τους συναδέλφους μας στο δίκτυο. Είναι οι δικοί μας “άνθρωποι της πρώτης γραμμής”, που έδωσαν τη μάχη της εξυπηρέτησης των πελατών στα καταστήματα όλης της χώρας», καταλήγει ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank.

-Ad-