Μήνυμα ΣΟΚ τζιχαντιστών: «Κάψτε την κατασκήνωση στη Σάμο» (pic)

Σάμος κατασκήνωση τζιχαντιστές: Ένα ανατριχιαστικό διαδικτυακό μήνυμα που κυκλοφόρησε στο Κέντρο Υποδοχής στη Σάμο, με το οποίο φαίνεται ότι κάποιοι προέτρεπαν τους μετανάστες να κάψουν το Χοτ Σποτ, προκαλεί τεράστια ερωτήματα.

Σάμος κατασκήνωση τζιχαντιστές: Ένας από τους αποστολείς του μηνύματος μάλιστα, είναι τζιχαντιστής από τη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Χαλιφάτου που κατέλαβε ο συριακός στρατός. Δείτε το ηλεκτρονικό μήνυμα – ντοκουμέντο που παρουσίασετο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο Μοχάμεντ είναι ένας από τους ανθρώπους που στέλνει κι αυτός ζωντανή εικόνα παντού. Όπως αποκαλύπτει όμως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγη ώρα πριν τον εμπρησμό, είχε στείλει ένα ανατριχιαστικό ηλεκτρονικό μήνυμα. «Κάψτε κατασκήνωση, Σάμος.» Μήνυμα – ξεκάθαρη εντολή που προκαλεί σοκ και έντονη ανησυχία στις διωκτικές αρχές.

Από τη Ράκα στο Βαθύ ο ύποπτος τζιχαντιστής
Ο Μοχάμεντ φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό στίγμα του κινητού τηλεφώνου του, έχει φυσική παρουσία στο Βαθύ της Σάμου, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Η καταγωγή του όμως, όπως γράφει ακριβώς από κάτω, είναι από την πόλη Ράκα της Συρίας, από την παγκόσμια πρωτεύουσα του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Εκεί, στο προπύργιο των τζιχαντιστών, το 2014, ο Μοχάμεντ έβγαλε και την πρώτη του φωτογραφία κρατώντας όπλο.