Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη καταθέτει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Αγωγή και μήνυση κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάνη καταθέτει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ για συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία αναφέρθηκε σε προσωπική στιγμή που είχε με την αείμνηστη σταρ.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος του κ. Παπαμιχαήλ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του, όταν ήταν μικρός, ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του».

Όπως σημείωσε: «Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι’ αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης.

Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Αυτή είναι η εντολή που μού έδωσε. Ο κ. Λιάνης το γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κινηθεί νομικά ο κ. Παπαμιχαήλ. Από τη γνώση ενός ζητήματος μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εντός 5ετίας. Ο κ. Παπαμιχαήλ τώρα έμαθε γι’ αυτά που είπε ο κ. Λιάνης από τότε που τα είπε στην τηλεόραση», κατέληξε.

Τα σχόλια που ενόχλησαν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Σημειώνεται πως ο κ. Λιάνης μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α Τετ» είπε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον διεκδικούσε και μια μέρα που ήταν μαζί, άνοιξε τη ρόμπα της και του έδειξε το στήθος της.

«Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε τη σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε “Ποια είναι πιο ωραία; Εγώ ή η Αιμιλία;”. Και της λέω “η Αιμιλία” και το εννούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, “καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;”. Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. “Παρ’ το” μου λέει και ανοίγει το κιμονό», ανέφερε χαρακτηριστικά.