Μηταράκης: «Ο Μουτζούρης μου είπε ότι δεν θα έρθει στη σύσκεψη επειδή του μίλησε απότομα ο Πρωθυπουργός»

Μεγαλώνει συνεχώς η ρήξη ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε, στο οποίο κάνει χειρονομίες κατά του πρωθυπουργού.

«Με πήρε ο κ. Μουτζούρης χθες και μου είπε δεν θα έρθω στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό γιατί μου μίλησε ο Πρωθυπουργός απότομα στο τηλέφωνο. Γιατί ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, του είπε ότι αυτή τη στιγμή πολιορκείται στρατόπεδο του ελληνικού στρατού και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και του ζήτησε προσωπικά να παρέμβει στο σημείο ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να προστατεύσει να μην υπάρχει απώλεια ζωής» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

«Είχε επικοινωνήσει μαζί μου ο κ. Μουτζούρης πριν δω αυτό το βίντεο. Μου είπε επειδή μου μίλησε απότομα στο τηλέφωνο δεν έρχομαι» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα ο κ. Μουτζούρης δήλωσε πως «για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δεν ζητάω συγγνώμη. Στην ιδιωτική μου συνομιλία μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω. Δεν επιβεβαιώνω συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, επιβεβαιώνω με κάποιον συνομιλητή. Εγώ δεν μίλησα άσχημα στον κ. Πρωθυπουργό, έχω τον όλον σεβασμό στον Πρωθυπουργό»