Μητέρα 14χρονης Νίνας: “Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου”

Η μητέρα της άτυχης 14χρονης Νίνας, που έχασε τη ζωή της σε λούνα πάρκ του Βόλου, με πόνο ψυχής, παρακολουθεί το μπαλάκι των ευθυνών να πηγαινοέρχεται από τον έναν στον άλλον.

Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο του Star, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του παιδιού της, ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Ποιος δε θα θύμωνε; Στη δικιά μου περίπτωση, ποιος δε θα θύμωνε; Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν κι άλλα παιδιά! Γιατί ήταν τόσο δυνατή, πήγαινε τόσο…με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πήγαινε. Και οι πραγματογνώμονες που το ‘βαλαν μπροστά από κάτω ήταν και ζαλίζονταν, όχι να ανέβεις πάνω!» περιγράφει η μάνα.

Γιατί το “χαλί” είχε ισχύ 123 ίππων, αντί 15, όπως είχε δηλωθεί στον Δήμο; Γιατί δεν υπήρχε “κόφτης” που να καθορίζει την ταχύτητα; Ποιος έχει τελικά την ευθύνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο των περιπλανώμενων λούνα παρκ; Αυτό το απίστευτο αλαλούμ εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μητέρα της Νίνας.

«Ας έλεγε να μην ανέβουν παιδάκια πάνω, ότι δεν είναι 15 ίππων ότι είναι 120 ίππων να μπαίνουν μεγάλοι μόνο, να μην μπαίνουν παιδάκια και φεύγουν έτσι άδικα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Καθηγήτριες καταγγέλλουν εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Η κυβέρνηση είναι ένοχη και παίζει τα ρέστα της για να σωθεί
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αίγυπτος προς Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα μείνουν στη γη τους»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα Τέμπη: «Αισθανόμαστε βαρύ το χρέος που πέφτει στους ώμους μας»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου
12 Φεβρουαρίου, 2025