Μητέρα Μπάμπη: «Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε»

Η μητέρα του 31χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο Μεσολόγγι είναι σε σοκ. «Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε», δήλωσε η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε νεκρός στο Μεσολόγγι, μιλώντας στον Alpha.

Η ίδια συμπλήρωσε πως ο γιος της πήγε αμέριμνος στη δουλειά του και έκτοτε δεν τον είδε ξανά. Παράλληλα, φρόντισε να ευχαριστήσει τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου.

Παράλληλα, η αποκάλυψη ότι ένας αριθμός έστειλε μήνυμα στον 31χρονο και στην παρέα του και από τότε… έκλεισε, έχει προκαλέσει νέα ανατροπή στην εν λόγω υπόθεση.

«Εστάλησαν κοινά μηνύματα σε όλη την παρέα από έναν αριθμό. Το νούμερο αυτό είναι μόνιμα κλειστό», ανέφερε η μητέρα του 31χρονου μιλώντας στον ALPHA.

Νωρίτερα, το STAR είχε αποκαλύψει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έχει δείξει απευθείας εμπλοκή στον θάνατο του 31χρονου, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ένας 51χρονος κρεοπώλης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η μια εκ των δυο γυναικών είναι baby sitter, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν θα είναι έκπληξη αν εμπλακεί κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στη δολοφονία της 4ης Ιανουαρίου.