Μητέρα δύο παιδιών η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση για το Super Bowl στο Κάνσας – Ξεπερνούν τους 20 οι τραυματίες

Μια μητέρα δύο παιδιών που ήταν φανατική οπαδός των Kansas City Chiefs, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στην παρέλαση της ομάδας για την κατάκτηση του Super Bowl, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η Λίζα Λόπεζ Γκαλβάν πέθανε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σε τοπικό νοσοκομείο για τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιά της, επιβεβαίωσαν οι συγγενείς της στην Kansas City Star.

«Ήταν ο πιο υπέροχος, όμορφος άνθρωπος», δήλωσε στην εφημερίδα η Λίζα Λόπεζ, μακροχρόνια φίλη της που δεν έχει συγγένεια μαζί, η οποία εργάζεται ως εκτελεστική διοικητική βοηθός της αίθουσας σύνταξης της Star.

«Δούλευε ως DJ. Ήταν στους γάμους όλων μας. Όλοι την ξέραμε. Ήταν τόσο γεμάτη ζωή».

Δεν είναι σαφές αν η Λόπεζ Γκαλβάν είναι ο ένας νεκρός που έχει επιβεβαιώσει η αστυνομία του Κάνσας Σίτι ή αν ο θάνατός είναι ένας δεύτερος, σύμφωνα με τη New York Post.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του απογεύματος πριν από τον θάνατό της, το Facebook της γέμισε με μηνύματα ελπίδας για γρήγορη ανάρρωση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε σε απογευματινή συνέντευξη Τύπου ότι ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλα 22 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους εννέα παιδιά, όταν πολλοί ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο τέλος της παρέλασης για τη νίκη, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες οπαδοί.

Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς, ο ενήλικος γιος της Λόπεζ-Γκαλβάν τραυματίστηκε επίσης από σφαίρα και ένας από τους δύο ξαδέλφους της, που πιστεύεται ότι είναι ανήλικος, τραυματίστηκε στο χάος.

Η Λόπεζ – Γκαλβάν, περίπου 40 ετών, ζούσε με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της στο Shawnee, μόλις μία ώρα νοτιοανατολικά από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι τραγικοί πυροβολισμοί.
Εργαζόταν ως DJ για τον κοινοτικό ραδιοφωνικό σταθμό KKFI και ως συμπαρουσιάστρια του Tejano Tuesday, το οποίο επικεντρωνόταν στην ισπανόφωνη μουσική.

Ήταν επίσης φανατική οπαδός των Kansas City Chiefs και η σελίδα της στο Facebook ήταν γεμάτη με μηνύματα υποστήριξης προς την ομάδα της τις ημέρες που προηγήθηκαν της δεύτερης συνεχόμενης νίκης τους στο Super Bowl την Κυριακή.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί
11 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός εντοπίστηκε 90χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του στο Αγρίνιο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν 2 νεαροί για κλοπή δικύκλου και διακίνηση ναρκωτικών στο Νέο Ψυχικό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συναγερμός για την εξαφάνιση 78χρονης στα Δολιανά Πωγωνίου – Silver Alert σε ισχύ
11 Φεβρουαρίου, 2025
Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Σάββας Παπάζογλου
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Έληξε το θρίλερ με τον άνδρα που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του – Είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Άντρας βρίσκεται «ταμπουρωμένος» σε σπίτι – Δεν αφήνει τη μητέρα και την αδελφή του να φύγουν
11 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος, «δεξί χέρι» του Κωνσταντίνου Καραμανλή
11 Φεβρουαρίου, 2025
Τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Να απελευθερώσει όλους τους Ισραηλινούς ομήρους ως το Σάββατο αλλιώς… κόλαση
11 Φεβρουαρίου, 2025
Θλίψη στα Χανιά: Πέθανε ξαφνικά 19χρονος – Ήταν ανιψιός βουλευτή
11 Φεβρουαρίου, 2025