Μητέρα με τρία παιδιά έπεσε με το Ι.Χ. σε βαθύ ρέμα (pics)

Άγιο» είχαν μητέρα και τρία παιδιά, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο χθες βράδυ, για άγνωστο λόγο και ενώ κινούνταν στο δρόμο προς Κεραμίδι, ανάμεσα σε Κανάλια και Γλαφυρές, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παρακείμενο ρέμα.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, βρέθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και μελών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων απεγκλωβίστηκαν τα παιδιά που είχαν μείνει στο Ι.Χ.

Ειδικότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη ΒΙΠΕ Βόλου ειδοποιήθηκε στις 20:12 για παροχή βοήθειας σε μητέρα με τα τρία ανήλικα τπαιδιά που είχε χαθεί με το το ι.χ αυτοκίνητο στη διαδρομή από Καμάρι προς Γλαφυρές. Κινητοποιήθηκαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα με 24 άνδρες καθώς και οκτώ άνδρες της ΕΜΑΚ. Επιπλέον σε συνεργασία με το Α.Τ. Βελεστίνου, την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή κοντά στον Άγιο Νικόλαο Καναλιών σε κακοτράχαλο δρόμο.Η μητέρα 40 ετών με ενόχληση στη μέση της παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου ενώ τα παιδιά παρέλαβε συγγενικό πρόσωπο. Στην διάσωση συνέδραμε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε στις 11μ.μ.