Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι ότι τα εξοπλιστικά προγράμματα της πατρίδας θα συνεχιστούν

Ομιλία σε συγκέντρωση στην Ρόδο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ζήτησε να κρατήσουν ψηλά τα σημαίες της νίκης και την πατρίδας.

Μίλησε για την σιγουριά και την προοπτική που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναδρομή στην 4ετια και τις κρίσεις που έζησε η χώρα αλλά και τις επιθετικές κινήσεις των γειτόνων μας. «Η χώρα όμως», είπε «δεν λύγισε και υψώσαμε ένα τεράστιο ανάχωμα 57 δισ. για να στηρίξουμε την κοινωνία από την κρίση».

«Κρατήσαμε ζωντανή την τουριστική βιομηχανία στα χρόνια της κρίσης», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει.

«Οι πολιτικοί πρέπει να κρίνονται από την συνέπεια λόγων και έργων. Από εμένα ψέματα δεν θα ακούσετε», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι «η ελληνική οικονομία απελευθερώθηκε από κάθε εποπτεία και η επενδυτική βαθμίδα είπε είναι ένα διαβατήριο και αυτός ο εθνικός στόχος της επενδυτικής βαθμίδας είναι εφικτός αλλά με μια προϋπόθεση. Να έχει η χώρα μια σταθερή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση».

Απέναντι σε μια επιθετική Τουρκία είχα χρέος να θωρακίσω τις ένοπλες δυνάμεις και να ενισχύσω την αποτρεπτική ισχύ της χώρας, τόνισε ακόμα.

«Δεσμεύομαι», είπε ο πρωθυπουργός, «ότι τα εξοπλιστικά προγράμματα της πατρίδας θα συνεχιστούν. Η άμυνα είναι ο υπέρτατος αυτοσκοπός».

-Ad-