Μητσοτάκης για φωτιές: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εξέλιξη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων

Προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ενημέρωση που είχε για την εξέλιξη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη από τους αξιωματικούς στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι και ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού «όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα. Ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη των πυρκαγιών. Αυτές τις δύσκολες ώρες προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στις 9 το βράδυ της Τρίτης θα υπάρξει έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

-Ad-