Μητσοτάκης: Καθαρή αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου – Ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας

Ισχυρή αυτοδυναμία και κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας για να γίνουν μεγάλες αλλαγές στη χώρα, προτάσσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεκλογική εκστρατεία, 20 ημέρες πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Ο κύριος Μητσοτάκης επιστρέφει από αύριο στις περιοδείες, μετά το αρνητικό τεστ στον κορονοϊό στο οποίο υπεβλήθη.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και το πέσιμο της αυλαίας της προεκλογικής περιόδου, περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, ενώ το βάρος των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και των στελεχών της ΝΔ, που επίσης πραγματοποιούν περιοδείες θα πέσει στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Η στρατηγική της οδού Πειραιώς, θα προτάξει το θετικό λόγο και την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος της επόμενης τετραετίας, με τον κ. Μητσοτάκη να βγάζει «κόκκινη κάρτα» σε τυχόν φαινόμενα εφησυχασμού και χαλάρωσης και να απευθύνει μηνύματα στους πολίτες, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στις κάλπες και να επαναβεβαιώσουν το δρόμο που οι ίδιοι άνοιξαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Καθαρή αυτοδυναμία για το σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας είναι το διακύβευμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία.

-Ad-