Μητσοτάκης: Να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου, από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνομιλίας με βουλευτές που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με στελέχη της ΝΔ και τοπικούς παράγοντες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ζέρβας: «Μαύρη» σελίδα για την πόλης μας η δολοφονία

«Μαύρη σελίδα για τη Θεσσαλονίκη» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου στην περιοχή Χαριλάου, καταδικάζοντας «με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την οπαδική βία, τις συμπλοκές, κάθε μορφής βίας».

«Είναι μια ήττα της πόλης και του οπαδικού κινήματος», τονίζει ο κ. Ζέρβας σε δήλωσή του και καλεί τις αστυνομικές αρχές να πράξουν τα δέοντα, να συλλάβουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον ή τους δράστες και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές χωρίς να χαθεί χρόνος.

«Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε πρωτίστως τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών και να αποτρέψουμε τέτοια εγκλήματα στο μέλλον. Δεν πρέπει τέτοιες εγκληματικές πράξεις να αμαυρώσουν τον αθλητισμό, να αποξενώσουν τη φίλαθλη κοινότητα από τα αθλητικά δρώμενα. Οι πρωταγωνιστές, αθλητές και φίλαθλοι αγωνίζονται, κρατούν σημαίες και λάβαρα μέσα στα γήπεδα – όχι μαχαίρια και όπλα στους δρόμους της πόλης», συμπληρώνει.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι», καταλήγει, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους του 19χρονου που έχασε τη ζωή του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Παγκράτι: «Ήθελα να τη λυτρώσω από το κακό» λέει ο 56χρονος που σκότωσε την 94χρονη μητέρα του με μαγκούρα
27 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία του διαδρομή
27 Φεβρουαρίου, 2025
Ανδρουλάκης: Την επόμενη Τετάρτη καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Δεν υπάρχει κεντρική εντολή για μπάζωμα» – «Αν υπήρχε ΕΔΟΑΣΑΑΜ τότε δεν θα είχε γίνει το μπάζωμα», δηλώνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Παπαδημητρίου
27 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία στις 28/2 για τα Τέμπη: Χιλιάδες πολίτες, συνδικάτα, σωματεία και συλλογικότητες θα δώσουν δυναμικό παρών – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Τα «θανάσιμα» λάθη της εθνικής τραγωδίας
27 Φεβρουαρίου, 2025
«Δικαιοσύνη είναι να μου φέρουν πίσω το παιδί μου» – Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Πιθανή η ύπαρξη αγνώστου καυσίμου» αναφέρει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ – 5 με 7 τα θύματα από τη φωτιά
27 Φεβρουαρίου, 2025
Χείμαρρος η Ανθή Βούλγαρη για το πόρισμα των Τεμπών: «Καταλαβαίνετε για τι καραγκιοζιλίκια μιλάμε τώρα;»
27 Φεβρουαρίου, 2025
Συλλαλητήρια μνήμης για τα Τέμπη: Σύσκεψη στην ΕΛΑΣ – Έλεγχοι, drones, ελικόπτερα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
27 Φεβρουαρίου, 2025