Μητσοτάκης: Οι αντίπαλοι ομολογούν ότι μας βλέπουν για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή

Στους δρόμους της Κυψέλης περπάτησε το πρωί του Σαββάτου (13/5) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στη Φωκίωνος Νέγρη όπου είχε συζητήσεις με πολίτες ενώ λίγο αργότερα προχώρησε και σε ομιλία.

«Αυτή η ανάπτυξη δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, ούτε με τσάκισμα των συνταξιούχων. Ήρθε με περικοπές φόρων, με αυξήσεις στις συντάξεις, με περικοπές στις εισφορές. Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Σήμερα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα της επόμενης τετραετίας μπορεί να είναι μια Ελλάδα στην οποία μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τα πάντα. Μεγάλη σημασία αποδίδω στον προγραμματικό μας λόγο, και θέλω να σας ζητήσω αυτή την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, να μην αναλωθούμε σε ανούσιους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά να μιλήσουμε στους πολίτες για το δικό μας σχέδιο για το μέλλον της πατρίδας», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις εκλογές, αναφερόμενος σε σημερινή (13/5) δημοσκόπηση, τόνισε: «Πιστεύω ότι λίγο – πολύ και οι αντίπαλοί μας, μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Διάβαζα σήμερα, σε εφημερίδα της αντιπολίτευσης, βγήκε με πηχιαίο τίτλο 53% δεν θέλουν δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη. Άρα το 47% θέλει δεύτερη τετραετία. Μας βλέπουν για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και οι ίδιοι το ομολογούν. Αυτό το γαλάζιο «ρεύμα» που βλέπω να ξαναφουντώνει και να ξαναφουσκώνει σε ολόκληρη τη χώρα είμαι σίγουρος ότι θα βρει την έκφρασή του και στην Αθήνα».