Μητσοτάκης: «Οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση»

Από το «μένουμε σπίτι» και την καραντίνα λόγω του κορονοϊού περνάμε στο «μένουμε ασφαλείς» και τη σταδιακή άρση των μέτρων.

«Οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο.

«Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ανάρτησε το σποτ της κυβέρνησης για τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε με τη σταδιακή άρση των μέτρων.

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση. Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», έγραψε ο Πρωθυπουργός στο Twitter.

Δείτε το σποτ που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρωθυπουργός

Υπενθυμίζεται ότι το «Μένουμε Ασφαλείς», είναι το νέο μήνυμα της κυβέρνησης ενόψει της νέας περιόδου που έρχεται, στα πρότυπα του «Μένουμε Σπίτι», της καμπάνιας δηλαδή που είχε συνοδέψει τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί από τις αρχές Μαρτίου. Το μήνυμα, σε μορφή αφίσας περιέχει και χρηστικές οδηγίες, εικονογραφημένες, για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και των αποστάσεων ασφαλείας.