Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Αν δεν τηρήσετε όσα έχουν συμφωνηθεί ο δρόμος προς την Ευρώπη θα είναι κλειστός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα Γιαννιτσά όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα εθνικά ζητήματα. 

Επανέλαβε ότι όσο η Βόρεια Μακεδονία δεν τηρεί όσα έχουν συμφωνηθεί ο δρόμος των Σκοπίων προς την Ευρώπη θα είναι κλειστός και η χώρα μας δεν θα κυρώσει τα μνημόνια. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να αναρωτηθούν: Πότε ήταν πιο ισχυρή η Ελλάδα; Το 2019 ή σήμερα; Το νου μας στα εθνικά ζητήματα, είπε ακόμα.

Έκανε επίσης αναφορά στον πατριωτισμό της ευθύνης στην πράξη και αφήνοντας αιχμές για τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ είπε: «Όλοι μπορεί να είμαστε πολεμοχαρείς τουρκοφάγοι».

Όσον αφορά τα κόμματα που εργαλειοποιούν την πίστη τόνισε μεταξύ άλλων: «Είπαν «μόνο εμείς έχουμε την «ευλογία» και ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι είναι άθλια πρακτική να εργαλειοποιείται η πίστη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν ένα ακόμα χωριό στο Κουρσκ
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι
14 Μαρτίου, 2025
Αιθιοπία: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 1.500 κρούσματα χολέρας
14 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
14 Μαρτίου, 2025
Η Λέστερ θα καταγγείλει τη Μάντσεστερ Σίτι για τον 15χρονο Μονγκά
14 Μαρτίου, 2025
Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής
14 Μαρτίου, 2025
Κώστας Διαμαντής: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
14 Μαρτίου, 2025
Champions League: Έφτασε τα 566 γκολ
14 Μαρτίου, 2025