Μητσοτάκης: «Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε για ισχυρή αυτοδύναμη ΝΔ»

Τον κίνδυνο της ακυβερνησίας της χώρας επεσήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Γέρακα και τόνισε ότι πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη σταθερότητας.

«Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε για ισχυρή αυτοδύναμη ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι υπάρχει η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πειστική δύναμη διακυβέρνησης.

Όπως είπε στην πρώτη κάλπη οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν για κόμμα και πρωθυπουργό της χώρας, «ποιος θα διαπραγματευτεί με την ΕΕ, ποιος θα βρεθεί απέναντι στην Τουρκία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης, παρουσίασε βασικές τομές των έργων που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση κάνοντας παράλληλα σύγκριση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα μιλήσουμε για το μέλλον και θα αντιπαρατεθούμε στην τοξικότητα και στην χυδαιότητα με ευπρέπεια και με επιχειρήματα. Δε θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο. Θα απαντάμε σε κάθε fake news την επόμενη στιγμή που αυτό θα δημοσιεύεται» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε για το θέμα του φράχτη στον Έβρο, λέγοντας πως επιχειρεί να σταματήσει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του φράχτη.

«Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά το έργο θα γίνει» διαμήνυσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αύριο θα βρεθώ στον Έβρο και θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε την πατρίδα μας από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές.