Μόνο νίκη βλέπει το Αμβούργο

Με τις ημέρες να προχωρούν γρήγορα και τις διοργανώσεις να έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τον προγραμματισμό τους, όλες σχεδόν οι ομάδες είναι αναγκασμένες να αγωνίζονται σε διπλές αγωνιστικές μέσα σε μια εβδομάδα. Έτσι, τα ματς της Δευτέρας είναι λίγα, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να πάρουν κάποιες ανάσες.

Εμείς επιλέξαμε σήμερα να ασχοληθούμε με το μοναδικό ματς που υπάρχει στη Τσβάιτελιγκα της Γερμανίας, εκεί όπου το Αμβούργο φιλοξενεί στο «Βολκσπαρκστάντιον» την Όσναμπρικ, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μάθε τα πάντα για προσφορές* καζινο

Αμβούργο: Μετά τις νίκες των Μπόχουμ και Φορτούνα, το Αμβούργο έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας και κινδυνεύει να βρεθεί γύρω από πολλούς… μνηστήρες αναφορικά με την άνοδο, αν δεν προσέξει. Η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι της Γερμανίας διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα και το τελευταίο διάστημα έχει δείξει πως αν πιάσει καλή απόδοση, δεν έχει αντίπαλο. Ο προπονητής του Αμβούργου Ντάνιελ Τιούνε ξέρει τη δυναμική της Όσναμπρικ εκτός έδρας και θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ για να μην δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να βρει ψυχολογία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όσναμπρικ: Τις 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Όσναμπρικ, μια ομάδα που γενικότερα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εκτός έδρας, πάντως, τα πηγαίνει πολύ καλά, σκοράροντας σχετικά άνετα, ασχέτως αντιπάλου. Ταξιδεύει στο Αμβούργο όντας σε κακή κατάσταση μετά την ήττα από την ουραγό Κίκερς και θα επιχειρήσει με αντεπιθέσεις να «τσαλακώσει» την ψυχολογία του ισχυρού Αμβούργου. Στη μοναδική φορά, πάντως, που έπαιξε στο λιμάνι, κατάφερε (πέρσι) να αποσπάσει ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει πολλά περιθώρια για γκέλες το Αμβούργο, το οποίο στην έδρα του παρουσιάζεται αρκετά σοβαρό με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια που είχε κάνει γενικώς «κοιλιά» μέσα στη σεζόν. Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει και θα πάρουμε τον άσο μαζί με το over 2.5 στο 1.80 του Stoiximan.