Μοντέλο Power of Love: Εβαλε τον σύρτη στην πόρτα – Την έσπασαν οι αστυνομικοί

Λεπτομέρειες από την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του γνωστού μοντέλου του Power of Love, που βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή κατηγορούμενη για διακίνηση κοκαΐνης μαζί με τον σύντροφό της, βγήκαν στο φως από την εκπομπή «Τ-live» του Alpha.

Οι αστυνομικοί με παρουσία εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της παίκτριας ριάλιτι, όσο εκείνη είχε μπει στο μπάνιο και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πετούσε ναρκωτικές ουσίες στην λεκάνη της τουαλέτας.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήθελε να κερδίσει χρόνο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της και μάλιστα επιχείρησε να βάλει στην πόρτα τον σύρτη για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο στο σπίτι της. Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της εντοπίστηκε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που αν κι εκείνη ισχυρίστηκε ότι αποτελεί εργαλείο για την μαγειρικής, ήταν κρυμμένη κάτω από έπιπλα. Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς και η χλωρίνη που μύριζαν τα δύο μπολ, τα οποία πιθανότατα είχαν την κοκαϊνη, όταν το μοντέλο θέλησε να την ξεφορτωθεί στη λεκάνη της τουαλέτας.

Όσον αφορά στον συντροφό της, πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, θέλουν τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να αποτελεί τον πιο αδύναμο κύκλο ενός πολύ μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με αρχηγό του έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που έχει διανθίσει το δίκτυό του σε όλη την Ευρώπη. Ο σύντροφος του μοντέλου πήγε σε έναν πεζόδρομο, όπου το κύκλωμα είχε αφήσει τη βαλίτσα, την παρέλαβε κι εν συνεχεία οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και τελικά τον συνέλαβαν.

«Ο εντολέας μου πήγε να παραλάβει πεζός μια βαλίτσα. Η σύντροφός του εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι. Θα ζητήσουμε και υλικό από κάμερες από το σημείο της σύλληψης. Ο πελάτης μου έκανε λάθος που δέχτηκε που πάει να μεταφέρει αυτή την ποσότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν δική του. Ο εντολέας μου μένει σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών. Δαιμονοποιήθηκε. Η ποινική του μεταχείριση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη του βαθμού συμμετοχής του», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος.