«Μου έχουν ρίξει κατάρα για τους θανάτους των παιδιών, μου έχουν ρίξει κατάρα, πραγματικά», είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου

Η Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε στην εκπομπή «Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, αναφερόμενη στην υπόθεση του μικρού Παναγιώτη και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτή. Αρχικά, εξήγησε ότι οι πανηγυρισμοί της δεν είχαν σχέση με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, λέγοντας «Άλλος ήταν ο λόγος που πανηγύριζα, όχι για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που Παναγιωτάκη». Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε εάν είναι αποδεκτό να θεωρείται υπεύθυνη για το περιστατικό, επισημαίνοντας «Σώνει και ντε ότι θα πρέπει να είμαι εγώ ο δολοφόνος;».

Αναφερόμενη στον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, η Μουρτζούκου υποστήριξε ότι της είχαν πει πως τα αίτια ήταν παθολογικά. Όταν ρωτήθηκε για το αν την έχει καλέσει το ανθρωποκτονιών για κατάθεση, απάντησε «όχι», ενώ περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του παιδιού, λέγοντας: «10:30 το πρωί έφαγε. Όταν πήγα στο σπίτι είχε σηκωθεί. Καθόταν ήσυχος…».

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το παιδί δεν θα μπορούσε να είχε φάει το πρωί. «Αυτό που μας λέει η έκθεση τι είναι; Ότι αν έπαθε αυτό που πράγμα στον εγκέφαλο προ ωρών, δεν είναι δυνατόν να ξύπνησε και να ήπιε γάλα. Δεν είναι δυνατόν…», εξήγησε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, αναφέροντας πως «έχουν καταλήξει πέντε παιδιά στα δικά σου τα χέρια. Τα πέντε παιδιά που παρουσιάζουν κοινά ευρήματα», προκάλεσε την αντίδραση της Μουρτζούκου, η οποία δήλωσε: «μου έχουν ρίξει κατάρα κύριε Πέτρο. μου έχουν ρίξει κατάρα, πραγματικά».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθησαν 23 μέλη εγκληματικών οργανώσεων για αρχαιοκαπηλία σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες
14 Μαρτίου, 2025
Ουκρανία: Σκληρό «πόκερ» για την κατάπαυση του πυρός – Ο ρόλος του Τραμπ και γιατί αποκλείεται γρήγορος τερματισμός του πολέμου
14 Μαρτίου, 2025
Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
14 Μαρτίου, 2025
Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στη Λάρισα
14 Μαρτίου, 2025
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Παραμυθίας Τίτος
14 Μαρτίου, 2025
Μηχανάκι καρφώθηκε σε κολώνα στη Ρόδο – Νεκρός 35χρονος
14 Μαρτίου, 2025
Συνελήφθη καταζητούμενος των ρωσικών αρχών στη Θεσσαλονίκη
14 Μαρτίου, 2025
Πάτρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο κοριτσιών από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων
14 Μαρτίου, 2025
ΗΠΑ: Πέθανε ο Ραούλ Γκριχάλβα
14 Μαρτίου, 2025
Φιορεντίνα – Παναθηναϊκός 3-1: Αποκλείστηκαν και οι Πράσινοι
14 Μαρτίου, 2025