«Μου είπε ‘θα με βρουν πεταμένη σε κάδο’» – Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Άμφισσα

Σοκάρει η εικόνα κακοποίησης μίας 22χρονης γυναίκας στην Άμφισσα.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Άμφισσα, όταν μία 22χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον σύζυγο της γυναίκας να την χτυπά, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο.

«Ήρθαμε σπίτι, άρχισε να μου βάζει τις φωνές και να μου επιτίθεται. Μέσα στο αμάξι του η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, δεν σήκωσα χέρι καθόλου. Άρχισε να με απειλεί και να μου λέει ‘θα σε βρει ο πατέρας σου πετάμενη μέσα σε κάδο’.  Ξαφνικά μου έσκασε μπουνιά στη μύτη, αιμόφυρτη εγώ πήρα κατευθείαν την αστυνομία», είπε η 22χρονη.

Ο σύζυγος μετέφερε την 22χρονη αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε η 22χρονη, έχει ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Κάθε μέρα στο σπίτι δεν ασχολιόταν με το παιδί, με έσπρωχνε, με έβριζε πάνω από το παιδί. Με είχε χτυπήσει όταν ήμουν λεχώνα δυόμιση εβδομάδων και με είχε χαστουκίσει όταν ήμουν έγκυος. Όταν έγινε το σκηνικό η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου ήταν το παιδί μου».

Η 22χρονη υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του.

«Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα, με ενημέρωσε για το Panic Button και τα Safe House. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα μπορούσε να είμαι νεκρή και το παιδί μου να ήταν στους πέντε δρόμους», είπε η 22χρονη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».