«Μου έλεγε ότι θέλει να χτυπήσω με τη μηχανή για να με φροντίζει στο νοσοκομείο»

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνομίλησε με αγαπημένους καλλιτέχνες και τους ζήτησε να αποκαλύψουν τις πιο απίστευτες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχουν δεχτεί!

Ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε ότι «Θαυμάστρια μου έκλεψε την πετσέτα που σκουπίζω τον ιδρώτα μου στη σκηνή, και μου την έφερε μετά από 4 χρόνια», ενώ η Παναγιώτα Βλαντή είπε ότι «Θαυμαστής έγραψε στη μαρκίζα πάνω στην εικόνα μου “Σ’ αγαπώ” και αναγκάστηκαν να την κατεβάσουν»!

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε ότι «Θαυμάστριες ερχόντουσαν στο καμαρίνι και μου έκαναν στριπτίζ», ενώ ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέφερε ότι επώνυμη κυρία του έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο!

«Όταν έπαιζα στο θέατρο, θαυμαστής το γέμισε με τριαντάφυλλα, μέχρι έξω το δρόμο», είπε η Χριστίνα Παππά, ενώ ο Πάνος Σταθακόπουλος είπε ότι οι θαυμάστριές του τού στέλνουν λούτρινα αρκουδάκια και στιχάκια.

«Υπαίθριος πωλητής περνούσε έξω από το ξενοδοχείο που έμενα με ντουντούκα και φώναζε μεθυσμένος το όνομά μου», αποκάλυψε η Σόφη Ζαννίνου, ενώ η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρθηκε σε θαυμάστριά της που την έπαιρνε τηλέφωνο στις 3-4 και 5 το πρωί!

Ο Αντώνης Γούναρης μίλησε για θαυμαστή που τον «έπνιγε», ενώ η Ναταλία Δραγούμη είπε ότι «Θαυμάστρια μου έλεγε ότι θέλει να χτυπήσω με τη μηχανή για να με φροντίζει μόνο αυτή στο νοσοκομείο»!

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος περιέγραψε ότι «Στη Θεσσαλονίκη ήρθε μια κοπέλα στο καμαρίνι και ξεκίνησε να γδύνεται»!