«Μου στέρησαν τη μυρωδιά του Πάρη» – Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου που πέθανε από ξύλο σε δομή

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του 21χρονου Πάρη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε δομή ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από ξυλοδαρμό από υπάλληλο.

Μάλιστα, η εν λόγω δομή ερευνάται από τις Αρχές, καθώς έγιναν και άλλες καταγγελίες για ξυλοδαρμούς απομόνωσης και απόπειρα απόκρυψης θανάτων.

Η μητέρα του 21χρονου Πάρη μίλησε στον ΑΝΤ1 και ξέσπασε: “Θα δεχόμουνα την απώλεια του παιδιού μου, αν έφευγε από παθολογικά αίτια αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο… Μου στέρησαν τη μυρωδιά του, μου τη στέρησαν μόνο αυτό ήθελα… Είναι ο χρόνος του, αλλά τώρα για μένα δεν έχει σημασία τίποτα, μόνο να ηρεμήσει η ψυχούλα του και να μη συμβεί σε κανένα άλλο παιδί”.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος υποτίθεται με νοημοσύνη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί ανυπεράσπιστο” πρόσθεσε η ίδια.

“Ψευδής ενημέρωση, ότι ο Πάρης μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Παπανικολάου γιατί ένας άλλος περιθαλπόμενος τον χτύπησε στο κεφάλι με παντόφλα και τον πήγαν εκεί για προληπτικές εξετάσεις και μην ανησυχείτε, ήταν οι λέξεις τους… Και μετά από 24 ώρες ενημέρωσαν τον σύζυγό μου ότι ο Πάρης έφυγε από τη ζωή” τόνισε η μητέρα του 21χρονου.