Μπ. Παπαδημητρίου στο newsique: «Στιγμή υψηλού πολιτικού συμβολισμού η επιλογή της Σακελλαροπούλου»

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για την χώρα μας καθώς η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, δήλωσε στο newsique.gr πως «η επιλογή μιας γυναικείας προσωπικότητας με τα χαρακτηριστικά της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ήταν μια από τις σπάνιες στιγμές υψηλού πολιτικού συμβολισμού» και ότι «άριστα την πρότεινε ο κ. Μητσοτάκης και πολύ σωστά συνέπραξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ».

Ο κ. Παπαδημητρίου συνέχισε τις δηλώσεις του στο newsique.gr σημειώνοντας ότι «ήμουν από τους λίγους που πολύ νωρίς έθεσα στη δημόσια συζήτηση την ανάγκη να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία της ανανέωσης στην Προεδρία της Δημοκρατίας, επιλέγοντας μεταξύ των πολλών άξιων γυναικών κι είναι επόμενο να είμαι ενθουσιασμένος από την ομόνοη στάση της βουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας»

«Η απάντηση της κυρίας Σακελλαροπούλου στην εμπνευσμένη αναγγελία του προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα εκ μέρους της Εθνικής Αντιπροσωπείας, είχε όλα τα στοιχεία που με κάνουν να πιστεύω ότι η νέα Προεδρία θα είναι ενωτική και αντάξια της δημοκρατικής παράδοσης που δημιούργησαν σημαντικές προσωπικότητες στην ίδια εξέχουσα θέση» καταλήγει ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.